Extra inspiratie

De een heeft precies voor ogen wat hij/zij wilt nalaten, de ander vindt het fijn om geïnspireerd te worden. Daarom zijn wij samenwerkingen gestart met Trijntje Oosterhuis en Iris Hond. Hoe bijzonder om een verzoeknummer door Trijntje in te laten zingen? Of een pianostuk te laten schrijven voor die ene persoon. Iris componeert op maat naar aanleiding van jouw verhaal. 


TRIJNTJE OOSTERHUIS

De beste zangeres van Nederland die een mooi verzoeknummer zingt voor de bijzondere persoon aan wie jij een boodschap wilt achterlaten. Uiteraard kan daarbij een persoonlijke boodschap door Trijntje uitgedragen worden. Het geeft een mooie lading aan een al emotioneel gebaar.


IRIS HOND

Met een door Iris Hond geschreven Muzikale Brief vertel je een boodschap in muziek. Een Muzikale Brief is een persoonlijke en blijvende herinnering. Iris componeert de Muzikale Brief aan de hand van een of meer gesprekken met de betrokkenen. Daarna gaat ze achter de vleugel zitten en schrijft ze een compositie waarin het gevoel, de boodschap die moet worden overgebracht is verwerkt. Met een Muzikale Brief van Iris Hond geef je een uniek cadeau, voor altijd.


Geïnteresseerd of zou je graag meer informatie willen? Mail ons op inspiratie@futurepresent.nl. Of bel ons via: 020 - 244 38 04.